Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
神奈流年 Jiangsu FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Qiuliang verovert de bal door een tackle van achteren. Qiuliang geeft een lange en hoge pass. Hongchang rent richting de bal. Jinyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yunpeng geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aozhong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu draait met de bal, schiet en ... Tailei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
神奈流年 - Jiangsu FC 1:0

27e minuut.
Huailiang geeft een lange en hoge pass. Hu kopt de bal weg. Daar is Xinlang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honglian rent richting de bal. Honglian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Aozhong probeert naar een medespeler te passen. Zhengfu rent richting de bal. Hu onderschept slim de pass. Honglian rent richting de bal. Honglian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
神奈流年 - Jiangsu FC 2:0

37e minuut.
Changqing is nu in balbezit. Zhengfu is nu in balbezit. Zhengfu probeert naar een medespeler te passen. Honglian rent richting de bal. Honglian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Qiuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiuliang passt de bal zonder na te denken. Jinyong is nu in balbezit. Jinyong schiet op doel. Zhijie probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 神奈流年 40%, Jiangsu FC 60%.
神奈流年 - Jiangsu FC 2:0

50e minuut.
Yijian probeert naar een medespeler te passen. Jinyong is nu in balbezit. Zhentao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyong onderschept slim de pass. Jinyong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Hongchang trapt de bal weg. Hu kopt de bal weg. Honglian is nu in balbezit. Honglian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hu rent richting de bal. Qiuliang verovert de bal door een tackle van achteren. Qiuliang speelt de bal door. Honglian bereikt de bal nog maar net als eerste. Honglian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ziliang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Aozhong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Peishu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Peishu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Peishu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Zhijie is nu in balbezit. Jinyong onderschept slim de pass. Jinyong met een sublieme pass. Yijian rent richting de bal. Yijian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 神奈流年 50%, Jiangsu FC 50%.
神奈流年 - Jiangsu FC 2:0