Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiangsu FC 神奈流年
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Zhengfu met een sublieme pass. Qiuliang speelt de bal door. Yunpeng rent richting de bal. Honglian is nu in balbezit. Honglian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Guangsong trapt de bal weg van het doel. Hu kopt de bal weg. Honglian bereikt de bal nog maar net als eerste. Honglian schiet op doel. Tailei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiangsu FC - 神奈流年 0:1

18e minuut.
Peishu met een sublieme pass. Chengqing bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huailiang. Huailiang krijgt een gele kaart. Chengqing raakt geblesseerd tijdens het duel. Peishu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Honglian geeft een hoge lob. Zelai rent richting de bal. Ziliang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ziliang krijgt een gele kaart. Zelai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zelai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jinyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Peishu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengfu speelt de bal door. Yijian rent richting de bal. Yijian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiangsu FC 47%, 神奈流年 53%.
Jiangsu FC - 神奈流年 0:1

52e minuut.
Fangping is nu in balbezit. Qiuliang onderschept slim de pass. Qiuliang met een sublieme pass. Yijian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijian haalt uit met een fantastische trap. Guangsong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Guangsong trapt de bal weg van het doel. Daar is Peishu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peishu probeert naar een medespeler te passen. Jinyong is nu in balbezit. Jinyong schiet op doel. Guangsong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Aozhong heeft problemen om de bal te vangen. Peishu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aozhong begaat een overtreding. Peishu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiangsu FC 40%, 神奈流年 60%.
Jiangsu FC - 神奈流年 0:1