Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shuienjoy cacato
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 12.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Yanan verovert de bal door een tackle van achteren. Guilai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yanan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zongwei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yingxiang de bal. Yingxiang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jiabao is nu in balbezit. Yanan verovert de bal door een tackle van achteren. Guilai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guilai is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Hongbin geeft een hoge lob. Honglei probeert de bal aan de voet te houden. Haotian bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin onderschept slim de pass. Hongbin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Wenzhong met de inworp. Ende is nu in balbezit. Yanan begaat een overtreding. Yanan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Yi probeert de bal aan de voet te houden. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanan rent richting de bal. Yanan schiet op doel. Ningjing heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
shuienjoy - cacato 0:1

34e minuut.
Ningjing raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jinku komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shuienjoy 49%, cacato 51%.
shuienjoy - cacato 0:1

50e minuut.
Ende onderschept slim de pass. Jingzhou verovert de bal door een tackle van achteren. Jingzhou speelt de bal door. Yingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingxiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Yanan rent richting de bal. Yanan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zongwei de bal onder controle te krijgen. Yingxiang rent richting de bal. Yingxiang schiet op doel. Jianguo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shuienjoy 45%, cacato 55%.
shuienjoy - cacato 0:1