Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
噜啦啦噜啦啦 雪依足球队
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Shimao raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zuo komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Wenzheng heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mingfeng. Wenzheng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Qinfen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puyi probeert naar een medespeler te passen. Jinxing is nu in balbezit. Shunping verovert de bal door een tackle van achteren. Shunping schiet op doel. Haisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Qinfen is nu in balbezit. Qinfen geeft de bal voor. Puyi is nu in balbezit. Shunping verovert de bal door een tackle van achteren. Shunping draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mingfeng kopt de bal weg. Baoshu is nu in balbezit. Baoshu met een sublieme pass. Shunping bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunping haalt uit met een fantastische trap. Haisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Xinpeng is nu in balbezit. Xinpeng speelt de bal door. Shunping rent richting de bal. Shunping draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
噜啦啦噜啦啦 - 雪依足球队 0:1

28e minuut.
Zhenze probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Xuan met de inworp. Xiaoyu is nu in balbezit. Xiaoyu haalt uit met een fantastische trap. Xiao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zuo rent richting de bal. Zuo draait met de bal, schiet en ... Xiao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
噜啦啦噜啦啦 - 雪依足球队 1:1

32e minuut.
Baoshu onderschept slim de pass. Baoshu geeft een hoge lob. Jinxing heeft problemen om de bal te vangen. Shunping rent richting de bal. Shunping draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Xiaoyu de bal. Wenzheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzheng speelt de bal door. Shunping is nu in balbezit. Shunping haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 噜啦啦噜啦啦 61%, 雪依足球队 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
噜啦啦噜啦啦 - 雪依足球队 1:1

56e minuut.
Xiaoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu met een sublieme pass. Zuo rent richting de bal. Zuo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zhenze de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zhongyang rent richting de bal. Mingfeng is nu in balbezit. Zhongyang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mingfeng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mingfeng kan niet meer verder spelen. Xiaoman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Xiaoman passt de bal zonder na te denken. Xiaoyu is nu in balbezit. Xiaoyu speelt de bal door. Zuo rent richting de bal. Zuo schiet op doel. Xiao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Zhongyang geeft een hoge lob. Xinpeng rent richting de bal. Gai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gai krijgt een gele kaart. Xinpeng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Zhenhuan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhiyong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 噜啦啦噜啦啦 42%, 雪依足球队 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
噜啦啦噜啦啦 - 雪依足球队 1:1