Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shuienjoy 神奈流年
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Fangping passt de bal zonder na te denken. Yanan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huailiang. Huailiang krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Honglian bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu is nu in balbezit. Bo onderschept slim de pass. Honglian onderschept slim de pass. Honglian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Huailiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanan is nu in balbezit. Huailiang verovert de bal door een tackle van achteren. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jingzhou bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingzhou met een sublieme pass. Yingxiang is nu in balbezit. Yingxiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shuienjoy - 神奈流年 1:0

44e minuut.
Huailiang rent richting de bal. Honglian rent richting de bal. Yanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Honglian onderschept slim de pass. Honglian geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shuienjoy 51%, 神奈流年 49%.
shuienjoy - 神奈流年 1:0

57e minuut.
Hongbin rent richting de bal. Yingxiang rent richting de bal. Fangping verovert de bal door een tackle van achteren. Hongbin verovert de bal door een tackle van achteren. Hongbin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Honglian de bal. Ningjing is nu in balbezit. Honglian verovert de bal door een tackle van achteren. Honglian draait met de bal, schiet en ... Shuang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shuienjoy - 神奈流年 1:1

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Shuang niet meer kan verder spelen. Cangyan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Yanan geeft een lange en hoge pass. Fangping probeert naar een medespeler te passen. Yi is nu in balbezit. Honglian bereikt de bal nog maar net als eerste. Honglian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shuienjoy - 神奈流年 1:2

73e minuut.
Yanan rent richting de bal. Honglian onderschept slim de pass. Hu rent richting de bal. Honglian is nu in balbezit. Honglian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shuienjoy 60%, 神奈流年 40%.
shuienjoy - 神奈流年 1:2