Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiangsu FC cacato
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 12.9
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Yijian rent richting de bal. Haotian rent richting de bal. Yijian begaat een overtreding. Yijian krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Haotian is nu in balbezit. Yijian rent richting de bal. Yijian draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yongqing de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiangsu FC - cacato 1:0

18e minuut.
Zhengfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengfu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jun de bal. Yanan rent richting de bal. Yanan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Zelai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yijian is nu in balbezit. Yijian geeft een hoge lob. Jinyong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jianguo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Klungelig pakt Jun de bal. Haotian is nu in balbezit. Yijian verovert de bal door een tackle van achteren. Jinyong rent richting de bal. Jinyong schiet op doel. Jianguo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Yijian geeft de bal voor. Jun is nu in balbezit. Zhengfu begaat een overtreding. Jun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haotian wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Yongqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongqing passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guilai de bal. Jinyong rent richting de bal. Jinyong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dongming kopt de bal weg. Wenzhong is nu in balbezit. Yijian verovert de bal door een tackle van achteren. Yijian haalt uit met een fantastische trap. Lichang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Qiuliang de bal. Qiuliang geeft een lange en hoge pass. Jinyong rent richting de bal. Jinyong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiangsu FC 54%, cacato 46%.
Jiangsu FC - cacato 1:0

57e minuut.
Zelai is nu in balbezit. Zelai passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Lichang de bal onder controle te krijgen. Jinyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyong draait met de bal, schiet en ... Jianguo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiangsu FC 52%, cacato 48%.
Jiangsu FC - cacato 1:0