Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
雪依足球队 Jiangsu FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Qiuliang speelt de bal door. Jinyong rent richting de bal. Jinyong schiet op doel. Zhenze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xiao werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
雪依足球队 - Jiangsu FC 0:1

15e minuut.
Peishu onderschept slim de pass. Peishu geeft een lange en hoge pass. Shiyilang heeft problemen om de bal te vangen. Jinyong rent richting de bal. Jinyong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Zhengfu de bal. Yihua is nu in balbezit. Yihua speelt de bal door. Shunping bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunping haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dongming geeft een lange en hoge pass. Shiyilang heeft problemen om de bal te vangen. Jinyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyong draait met de bal, schiet en ... Xiao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yijian rent richting de bal. Yijian passt de bal zonder na te denken. Yuexi rent richting de bal. Jinyong onderschept slim de pass. Jinyong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Baoshu kopt de bal weg. Shunping is nu in balbezit. Zhengfu is nu in balbezit. Shunping onderschept slim de pass. Shunping draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 雪依足球队 54%, Jiangsu FC 46%.
雪依足球队 - Jiangsu FC 0:1

73e minuut.
Qiuliang is nu in balbezit. Qiuliang geeft een hoge lob. Zhenze heeft problemen om de bal te vangen. Jinyong is nu in balbezit. Jinyong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Shiyilang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zelai met de inworp. Yijian rent richting de bal. Yijian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
雪依足球队 - Jiangsu FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 雪依足球队 40%, Jiangsu FC 60%.
雪依足球队 - Jiangsu FC 0:2