Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
仙桃飞行者 shuienjoy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Taijia is nu in balbezit. Xiangtian onderschept slim de pass. Dexiang rent richting de bal. Xiangtian onderschept slim de pass. Xiangtian geeft een lange en hoge pass. Tieling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Bo probeert naar een medespeler te passen. Yanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanan met een sublieme pass. Yingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingxiang schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Jingzhou rent richting de bal. Jingzhou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jingguo de bal. Yingxiang rent richting de bal. Yingxiang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Yingying is nu in balbezit. Yanan onderschept slim de pass. Yanan passt de bal zonder na te denken. Yingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingxiang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Yanan rent richting de bal. Qingying onderschept slim de pass. Qingying passt de bal met de wreef. Daar is Delong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ningjing geeft een hoge lob. Xianggang rent richting de bal. Xianggang speelt de bal door. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghu verovert de bal door een tackle van achteren. Jingzhou geeft een hoge lob. Jingguo kan de bal niet met de borst controleren. Yingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
仙桃飞行者 - shuienjoy 0:1

32e minuut.
Daar is Hongbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taijia is nu in balbezit. Taijia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Delong de bal. Delong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yingying bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingying passt de bal zonder na te denken. Bo bereikt de bal nog maar net als eerste. Delong verovert de bal door een tackle van achteren. Delong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 仙桃飞行者 45%, shuienjoy 55%.
仙桃飞行者 - shuienjoy 0:1

47e minuut.
Dongdong geeft de bal voor. Hongbin rent richting de bal. Met opzet legt Yonghu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yonghu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Xianggang passt de bal met de wreef. Yanan probeert de bal aan de voet te houden. Qingying is nu in balbezit. Hongbin onderschept slim de pass. Hongbin passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Yingying met een sublieme pass. Delong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yi rent richting de bal. Delong verovert de bal door een tackle van achteren. Delong schiet op doel. Cangyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taijia neemt de hoekschop. Cangyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dongdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanan rent richting de bal. Dongdong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dongdong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 仙桃飞行者 39%, shuienjoy 61%.
仙桃飞行者 - shuienjoy 0:1