Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shuienjoy 仙桃飞行者
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Xianggang passt de bal met de wreef. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin met een sublieme pass. Yingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingxiang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tieling met een harde bal richting middenveld. Yanan heeft problemen om de bal te vangen. Zhijian probeert naar een medespeler te passen. Delong bereikt de bal nog maar net als eerste. Delong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ningjing met een harde bal richting middenveld. Qingying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin begaat een overtreding. Hongbin krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Xiangtian de bal. Xiangtian geeft een hoge lob. Dexiang probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xiangtian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shuienjoy 46%, 仙桃飞行者 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shuienjoy - 仙桃飞行者 0:0

58e minuut.
Taijia met een snelle inworp. Yonghu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghu met een sublieme pass. Delong bereikt de bal nog maar net als eerste. Delong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Yanan verovert de bal door een tackle van achteren. Hongbin rent richting de bal. Hongbin probeert naar een medespeler te passen. Yingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingxiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Jingzhou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhijian is nu in balbezit. Zhijian passt de bal met de wreef. Delong is nu in balbezit. Delong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shuienjoy - 仙桃飞行者 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shuienjoy 60%, 仙桃飞行者 40%.
shuienjoy - 仙桃飞行者 0:1