Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HJCF 神奈流年
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Guide passt de bal in één keer door. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhanbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhanbo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Guide geeft de bal voor. Fengcai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengcai geeft een hoge lob. Chunyu rent richting de bal. Chunyu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hongchang geeft een lange en hoge pass. Liangyu kopt de bal weg. Huailiang rent richting de bal. Fengcai onderschept slim de pass. Fengcai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Liangyu verovert de bal door een tackle van achteren. Chunyu rent richting de bal. Chunyu passt de bal met de wreef. Fengcai is nu in balbezit. Fengcai haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HJCF - 神奈流年 1:0

42e minuut.
Liang bereikt de bal nog maar net als eerste. Aozhong onderschept slim de pass. Zhanbo begaat een overtreding. Zhanbo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Aozhong raakt geblesseerd tijdens het duel. Huailiang met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zhang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJCF 57%, 神奈流年 43%.
HJCF - 神奈流年 1:0

48e minuut.
Liangyu is nu in balbezit. Nan met een sublieme pass. Gangmeng verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Changqing zal de hoekschop nemen. Zhang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zhengdong speelt de bal door. Klungelig pakt Fengcai de bal. Fengcai passt de bal met de wreef. Chunyu is nu in balbezit. Chunyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhengdong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fengcai is nu in balbezit. Fengcai geeft de bal voor. Guide bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ziliang kopt de bal weg. Daar is Honglian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hu is nu in balbezit. Hu haalt uit met een fantastische trap. Zhang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HJCF - 神奈流年 1:1

80e minuut.
Inworp. Zhengdong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nan rent richting de bal. Fengcai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengcai draait met de bal, schiet en ... Guangsong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Mingge passt de bal zonder na te denken. Hongchang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongchang geeft de bal voor. Mingge rent richting de bal. Mingge geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJCF 47%, 神奈流年 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HJCF - 神奈流年 1:1