Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cacato 噜啦啦噜啦啦
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Junyi onderschept slim de pass. Xiaoyu rent richting de bal. Xiaoyu speelt de bal door. Shimao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimao haalt uit met een fantastische trap. Jianguo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zhenhuan geeft de bal voor. Inworp. Ende met een snelle inworp. Daar is Jun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jun geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Haotian speelt de bal door. Yanan rent richting de bal. Puyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanan onderschept slim de pass. Yanan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jinxing heeft problemen om de bal te vangen. Yanan rent richting de bal. Yanan schiet op doel. Haisen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Haotian is nu in balbezit. Zhenhuan onderschept slim de pass. Zhenhuan probeert naar een medespeler te passen. Shimao heeft problemen om de bal te vangen. Shimao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Xiaoyu probeert naar een medespeler te passen. Junyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzhong begaat een overtreding. Wenzhong krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wenzhong geeft de bal voor. Yanan rent richting de bal. Puyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cacato - 噜啦啦噜啦啦 1:0

34e minuut.
Xiaoyu speelt de bal door. Klungelig pakt Shimao de bal. Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gai is nu in balbezit. Gai geeft een lange en hoge pass. Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jun schiet op doel. Puyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Honglei verovert de bal door een tackle van achteren. Honglei geeft de bal voor. Jun kopt de bal weg. Yanan heeft problemen om de bal te vangen. Yanan draait met de bal, schiet en ... Haisen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haisen probeert naar een medespeler te passen. Guilai kopt de bal weg. Klungelig pakt Jun de bal. Yanan is nu in balbezit. Yanan draait met de bal, schiet en ... Haisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cacato 47%, 噜啦啦噜啦啦 53%.
cacato - 噜啦啦噜啦啦 1:0

47e minuut.
Daar is Zongwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaoyu is nu in balbezit. Zongwei rent richting de bal. Xiaoyu verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cacato - 噜啦啦噜啦啦 1:1

53e minuut.
Zongwei rent richting de bal. Zongwei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jun de bal. Zhenhuan rent richting de bal. Zhenhuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jinxing is nu in balbezit. Jun verovert de bal door een tackle van achteren. Jun speelt de bal door. Yanan is nu in balbezit. Yanan draait met de bal, schiet en ... Haisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Honglei passt de bal zonder na te denken. Xiaochang is nu in balbezit. Xiaochang passt de bal met de wreef. Yanan heeft problemen om de bal te vangen. Yanan schiet op doel. Haisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yanan rent richting de bal. Yanan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cacato - 噜啦啦噜啦啦 2:1

80e minuut.
Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoman verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoman passt de bal met de wreef. Shimao rent richting de bal. Shimao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cacato - 噜啦啦噜啦啦 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cacato 62%, 噜啦啦噜啦啦 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cacato - 噜啦啦噜啦啦 2:2