Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
噜啦啦噜啦啦 cacato
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 13.6
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Yongqing met een harde bal richting middenveld. Mingfeng rent richting de bal. Mingfeng passt de bal met de wreef. Junyi is nu in balbezit. Junyi geeft een lange en hoge pass. Jianguo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Xiaochang geeft de bal voor. Junyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wenzhong zijn tegenspeler op de grond. Wenzhong krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Zuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuo passt de bal met de wreef. Lichang rent richting de bal. Shimao verovert de bal door een tackle van achteren. Shimao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mingfeng is nu in balbezit. Guilai verovert de bal door een tackle van achteren. Guilai speelt de bal door. Jun is nu in balbezit. Jun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gai kopt de bal weg. Klungelig pakt Shimao de bal. Guilai geeft een hoge lob. Yanan rent richting de bal. Yanan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 噜啦啦噜啦啦 36%, cacato 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
噜啦啦噜啦啦 - cacato 0:0

62e minuut.
Ende speelt de bal door. Haotian is nu in balbezit. Haotian geeft een lange en hoge pass. Yanan is nu in balbezit. Yanan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Junyi met een snelle inworp. Zuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzhong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zuo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zuo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Wenzhong passt de bal met de wreef. Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jun speelt de bal door. Yanan is nu in balbezit. Yanan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zuo is nu in balbezit. Zuo passt de bal zonder na te denken. Shimao rent richting de bal. Shimao haalt uit met een fantastische trap. Jianguo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
噜啦啦噜啦啦 - cacato 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 噜啦啦噜啦啦 44%, cacato 56%.
噜啦啦噜啦啦 - cacato 1:0