Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
仙桃飞行者 Jiangsu FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Peishu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peishu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Dexiang de bal onder controle te krijgen. Jinyong is nu in balbezit. Jinyong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Yonghu speelt de bal door. Dexiang heeft problemen om de bal te vangen. Dexiang geeft de bal voor. Daar is Delong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zhengfu is nu in balbezit. Yonghu is nu in balbezit. Yonghu speelt de bal door. Zhijian is nu in balbezit. Zhijian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
仙桃飞行者 - Jiangsu FC 1:0

17e minuut.
Yonghu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyong onderschept slim de pass. Yijian bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijian draait met de bal, schiet en ... Tieling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
仙桃飞行者 - Jiangsu FC 1:1

19e minuut.
Zhijian geeft een hoge lob. Dongming kopt de bal weg. Peishu rent richting de bal. Delong onderschept slim de pass. Delong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tailei trapt de bal weg. Yijian kopt de bal weg. Haoyuan is nu in balbezit. Jinyong verovert de bal door een tackle van achteren. Jinyong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Peishu rent richting de bal. Peishu speelt de bal door. Leihao rent richting de bal. Jinyong verovert de bal door een tackle van achteren. Jinyong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zhengfu geeft een hoge lob. Leihao controleert de bal met de borst. Jinyong rent richting de bal. Jinyong schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leihao de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 仙桃飞行者 54%, Jiangsu FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
仙桃飞行者 - Jiangsu FC 1:1

47e minuut.
Dongdong met de inworp. Daar is Zhijian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengfu is nu in balbezit. Zhijian verovert de bal door een tackle van achteren. Zhijian geeft de bal voor. Tailei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delong kan de bal niet met de borst controleren. Delong haalt uit met een fantastische trap. Tailei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
仙桃飞行者 - Jiangsu FC 2:1

55e minuut.
Dongming met een snelle inworp. Peishu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peishu geeft een hoge lob. Jinyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Huajian bereikt de bal nog maar net als eerste. Dexiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huajian begaat een overtreding. Huajian krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Huajian bereikt de bal nog maar net als eerste. Huajian geeft een hoge lob. Zelai kopt de bal weg. Jinyong rent richting de bal. Jinyong schiet op doel. Tieling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 仙桃飞行者 40%, Jiangsu FC 60%.
仙桃飞行者 - Jiangsu FC 2:1