Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
噜啦啦噜啦啦 神奈流年
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Fenjin kopt de bal weg. Xuan is nu in balbezit. Zhentao schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Xuan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Daar is Junyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shimao is nu in balbezit. Junyi rent richting de bal. Shimao is nu in balbezit. Shimao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zhentao is nu in balbezit. Zhenhuan is nu in balbezit. Zhentao begaat een overtreding. Zhenhuan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Fangping bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu onderschept slim de pass. Xiaoyu met een sublieme pass. Shimao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimao schiet op doel. Paal! Zhentao heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Xuan neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Honglian geeft de bal voor. Zhenhuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangping onderschept slim de pass. Hu heeft problemen om de bal te vangen. Hu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 噜啦啦噜啦啦 47%, 神奈流年 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
噜啦啦噜啦啦 - 神奈流年 0:0

48e minuut.
Zhenhuan is nu in balbezit. Zhenhuan passt de bal in één keer door. Fenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimao haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guangsong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guangsong met een sublieme pass. Huailiang kopt de bal weg. Honglian probeert de bal aan de voet te houden. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mingfeng is nu in balbezit. Zhenhuan is nu in balbezit. Zhenhuan met een sublieme pass. Xiaoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
噜啦啦噜啦啦 - 神奈流年 1:0

81e minuut.
Zhenhuan rent richting de bal. Fangping verovert de bal door een tackle van achteren. Hu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jinxing de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Honglian rent richting de bal. Gai is nu in balbezit. Honglian onderschept slim de pass. Hu is nu in balbezit. Hu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 噜啦啦噜啦啦 61%, 神奈流年 39%.
噜啦啦噜啦啦 - 神奈流年 1:0