Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1948 Pitesti aied
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sigrasitis onderschept slim de pass. Sigrasitis probeert naar een medespeler te passen. Zanetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudas is nu in balbezit. Koudas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sigrasitis probeert naar een medespeler te passen. Koudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudas haalt uit met een fantastische trap. Mavros is nu in balbezit. Mavros schiet op doel. Englezos bokst de bal weg.

33e minuut.
Menteş neemt de hoekschop. Daar is Pantziaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiolitis rent richting de bal. Yiolitis haalt uit met een fantastische trap. Pantziaras probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 56%, aied 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1948 Pitesti - aied 0:0

49e minuut.
Aggelides geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pehlivan de bal. Pantziaras rent richting de bal. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - aied 0:1

52e minuut.
Tüzünkan is nu in balbezit. Yiasemi is nu in balbezit. Yiasemi speelt de bal door. Koudas heeft problemen om de bal te vangen. Koudas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pantziaras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tüzünkan is nu in balbezit. Yiasemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tüzünkan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tüzünkan kan niet meer verder spelen. Papafillipou komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Yiolitis onderschept slim de pass. Genagritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiolitis onderschept slim de pass. Çağdal is nu in balbezit. Çağdal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sigrasitis is nu in balbezit. Sigrasitis passt de bal met de wreef. Koudas is nu in balbezit. Koudas haalt uit met een fantastische trap. Devrim probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Çağdal probeert naar een medespeler te passen. Gilanlıoğlu is nu in balbezit. Fotiou begaat een overtreding. Gilanlıoğlu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gilanlıoğlu kan niet meer verder spelen. Papageorgiou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 45%, aied 55%.
1948 Pitesti - aied 0:1