Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omonoiakka shilla ΑΠΟΕΛ F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Exadaktilos rent richting de bal. Sennaroğlu onderschept slim de pass. Sennaroğlu passt de bal zonder na te denken. Kounnas is nu in balbezit. Kounnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
omonoiakka shilla - ΑΠΟΕΛ F.C 0:1

12e minuut.
Kounnas onderschept slim de pass. Kounnas speelt de bal door. Kalimeras probeert naar een medespeler te passen. Hadjiloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiloukas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kalimeras passt de bal met de wreef. Hadjiloukas is nu in balbezit. Hadjiloukas speelt de bal door. Siailis rent richting de bal. Siailis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pehlivan controleert de bal met de borst. Exadaktilos verovert de bal door een tackle van achteren. Exadaktilos passt de bal in één keer door. Siailis is nu in balbezit. Siailis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
omonoiakka shilla - ΑΠΟΕΛ F.C 1:1

43e minuut.
Kounnas onderschept slim de pass. Kounnas passt de bal zonder na te denken. Sennaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sennaroğlu schiet op doel. Nailer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
omonoiakka shilla - ΑΠΟΕΛ F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoiakka shilla 44%, ΑΠΟΕΛ F.C 56%.
omonoiakka shilla - ΑΠΟΕΛ F.C 1:2

54e minuut.
Pehlivan verovert de bal door een tackle van achteren. Pehlivan speelt de bal door. Floratos speelt de bal door. Kounnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounnas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hadjiloukas geeft een lange en hoge pass. Iosifides bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifides passt de bal in één keer door. Sennaroğlu is nu in balbezit. Sennaroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoiakka shilla 62%, ΑΠΟΕΛ F.C 38%.
omonoiakka shilla - ΑΠΟΕΛ F.C 1:2