Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panathinaikos Xylotymbou FC wawa123
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Prillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos geeft de bal voor. Klungelig pakt Koronides de bal. Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampelakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kadri rent richting de bal. Hadjivasiliou verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjivasiliou met een sublieme pass. Koronides is nu in balbezit. Koronides schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Tekgümüş trapt de bal weg. Özgür kopt de bal weg. Soytaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelides schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Prillos probeert naar een medespeler te passen. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Lazou maakt een afschuwelijke overtreding. Lazou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos Xylotymbou FC 36%, wawa123 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panathinaikos Xylotymbou FC - wawa123 0:0

58e minuut.
Gennadiou verovert de bal door een tackle van achteren. Gennadiou probeert naar een medespeler te passen. Kadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap. Raşit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çalıcıoğlu. Çalıcıoğlu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kadri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kadri neemt de penalty, wat een uithaal! Raşit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos Xylotymbou FC - wawa123 0:1

77e minuut.
Şahinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampelakos verovert de bal door een tackle van achteren. Şahinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampelakos onderschept slim de pass. Ampelakos passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Eliçin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos onderschept slim de pass. Prillos met een sublieme pass. Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampelakos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Prillos rent richting de bal. Prillos met een sublieme pass. Christou is nu in balbezit. Koronides verovert de bal door een tackle van achteren. Koronides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hadjivasiliou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ampelakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ampelakos passt de bal met de wreef. Koronides rent richting de bal. Koronides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panathinaikos Xylotymbou FC - wawa123 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos Xylotymbou FC 57%, wawa123 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panathinaikos Xylotymbou FC - wawa123 1:1