Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ashimos kombo fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Ertuğruloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ertuğruloğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xiouroupas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
ashimos - kombo fc 0:1

20e minuut.
Zaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiouroupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiouroupas passt de bal zonder na te denken. Kadri rent richting de bal. Kadri haalt uit met een fantastische trap. Dereseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Klungelig pakt Xatzikonstanti de bal. Kadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadri probeert naar een medespeler te passen. Zaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ashimos - kombo fc 0:2

39e minuut.
Kadri rent richting de bal. Miltiadous onderschept slim de pass. Emre is nu in balbezit. Miltiadous verovert de bal door een tackle van achteren. Miltiadous schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ashimos - kombo fc 1:2

44e minuut.
Emre passt de bal met de wreef. Zaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Xatzikonstanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaim onderschept slim de pass. Zaim draait met de bal, schiet en ... Dereseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ashimos - kombo fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ashimos 54%, kombo fc 46%.
ashimos - kombo fc 1:3

60e minuut.
Klungelig pakt Bayram de bal. Emin Kaptan geeft de bal voor. Partasides bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaş onderschept slim de pass. Yoldaş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous onderschept slim de pass. Miltiadous passt de bal in één keer door. Yoldaş rent richting de bal. Yoldaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ashimos - kombo fc 2:3

89e minuut.
Xiouroupas is nu in balbezit. Zaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin Kaptan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emin Kaptan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ashimos 38%, kombo fc 62%.
ashimos - kombo fc 2:3