Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1948 Pitesti omonoiakka shilla
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Gavalas passt de bal zonder na te denken. Tüzünkan is nu in balbezit. Tüzünkan passt de bal met de wreef. Sigrasitis is nu in balbezit. Sigrasitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - omonoiakka shilla 1:0

33e minuut.
Mavros rent richting de bal. Mavros passt de bal zonder na te denken. Başyiğit is nu in balbezit. Koudas verovert de bal door een tackle van achteren. Koudas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hadjiloukas onderschept slim de pass. Hadjiloukas probeert naar een medespeler te passen. Miroğlu is nu in balbezit. Siailis verovert de bal door een tackle van achteren. Siailis draait met de bal, schiet en ... Nearchou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1948 Pitesti - omonoiakka shilla 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 48%, omonoiakka shilla 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1948 Pitesti - omonoiakka shilla 1:1

58e minuut.
Tonguz is nu in balbezit. Mavros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tonguz. Mavros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tüzünkan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Celalletinoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantziaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiloukas verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjiloukas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Tüzünkan de bal. Miroğlu rent richting de bal. Miroğlu passt de bal zonder na te denken. Siailis rent richting de bal. Siailis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sigrasitis kopt de bal weg. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudas onderschept slim de pass. Koudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - omonoiakka shilla 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 56%, omonoiakka shilla 44%.
1948 Pitesti - omonoiakka shilla 2:1