Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wawa123 ashimos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Emin Kaptan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emin Kaptan geeft de bal voor. Hadjiaros heeft problemen om de bal te vangen. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Panagides geeft een hoge lob. Christou kopt de bal weg. Daar is Miltiadous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou haalt uit met een fantastische trap. Tekgümüş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gennadiou passt de bal in één keer door. Kadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadri speelt de bal door. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kontolefteros met een snelle inworp. Şahinoğlu is nu in balbezit. Miltiadous onderschept slim de pass. Miltiadous geeft de bal voor. Panagides springt en kopt de bal. Tekgümüş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gennadiou is nu in balbezit. Xatzikonstanti onderschept slim de pass. Xatzikonstanti speelt de bal door. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Miltiadous probeert naar een medespeler te passen. Soytaç geeft een lange en hoge pass. Bayram is nu in balbezit. Kadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wawa123 - ashimos 1:0

45e minuut.
Şahinoğlu rent richting de bal. Athanasiou verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasiou passt de bal met de wreef. Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wawa123 - ashimos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawa123 54%, ashimos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wawa123 - ashimos 1:1

50e minuut.
Emin Kaptan onderschept slim de pass. Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous passt de bal met de wreef. Athanasiou rent richting de bal. Athanasiou schiet op doel. Tekgümüş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Lazou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Panagides zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miltiadous controleert de bal met de borst. Miltiadous haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Soytaç geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kontolefteros met de inworp. Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Oraloğlu rent richting de bal. Emin Kaptan is nu in balbezit. Kadri rent richting de bal. Kadri schiet op doel. Kantzilieris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawa123 63%, ashimos 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wawa123 - ashimos 1:1