Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omonoiakka shilla aied
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Exadaktilos is nu in balbezit. Exadaktilos met een sublieme pass. Pehlivan rent richting de bal. Hadjiloukas is nu in balbezit. Hadjiloukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Exadaktilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiolitis verovert de bal door een tackle van achteren. Doğrusöz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doğrusöz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Exadaktilos is nu in balbezit. Pehlivan onderschept slim de pass. Yiolitis is nu in balbezit. Hadjiloukas is nu in balbezit. Hadjiloukas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Damianou speelt de bal door. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan speelt de bal door. Daar is Doğrusöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doğrusöz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Damianou controleert de bal met de borst. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damianou. Damianou krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Klungelig pakt Zanetou de bal. Zanetou geeft de bal voor. Çağdal rent richting de bal. Yiolitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiolitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
omonoiakka shilla - aied 0:1

31e minuut.
Pehlivan passt de bal met de wreef. Damianou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanetou. Zanetou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoiakka shilla 48%, aied 52%.
omonoiakka shilla - aied 0:1

60e minuut.
Yiasemi speelt de bal door. Doğrusöz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yiolitis. Yiolitis krijgt een gele kaart. Doğrusöz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Doğrusöz kan niet meer verder spelen. Kalimeras komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kalimeras speelt de bal door. Hadjiloizou heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yiasemi. Hadjiloizou wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hadjiloizou kan niet meer verder spelen. Manyera komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Damianou verovert de bal door een tackle van achteren. Devrim geeft de bal voor. Çağdal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yiolitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiolitis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoiakka shilla 36%, aied 64%.
omonoiakka shilla - aied 0:1