Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1948 Pitesti ΑΠΟΕΛ F.C
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Gilanlıoğlu onderschept slim de pass. Gilanlıoğlu speelt de bal door. Pantziaras probeert naar een medespeler te passen. Koudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - ΑΠΟΕΛ F.C 1:0

24e minuut.
Sennaroğlu is nu in balbezit. Sennaroğlu geeft de bal voor. Anastasiou heeft problemen om de bal te vangen. Kounnas onderschept slim de pass. Kounnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1948 Pitesti - ΑΠΟΕΛ F.C 1:1

32e minuut.
Sigrasitis is nu in balbezit. Sigrasitis met een sublieme pass. Koudas rent richting de bal. Koudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - ΑΠΟΕΛ F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 45%, ΑΠΟΕΛ F.C 55%.
1948 Pitesti - ΑΠΟΕΛ F.C 2:1

49e minuut.
Iosifides kan de bal niet met de borst controleren. Pantziaras rent richting de bal. Iosifides schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iosifides krijgt een gele kaart. Pantziaras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pantziaras met een snel genomen vrije trap. Çağra rent richting de bal. Floratos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Floratos krijgt een gele kaart. Çağra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çağra met een snel genomen vrije trap. Mavros rent richting de bal. Mavros schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Pantziaras geeft de bal voor. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos passt de bal met de wreef. Sigrasitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigrasitis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sigrasitis speelt de bal door. Pantziaras heeft problemen om de bal te vangen. Pantziaras passt de bal zonder na te denken. Koudas is nu in balbezit. Koudas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sennaroğlu passt de bal met de wreef. Çağra rent richting de bal. Floratos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Floratos naar de kleedkamers voor een vroege douche. Çağra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Çağra kan niet meer verder spelen. Papafillipou komt het veld opgelopen. Gilanlıoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koudas is nu in balbezit. Koudas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - ΑΠΟΕΛ F.C 3:1

88e minuut.
Kounnas is nu in balbezit. Pantziaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounnas verovert de bal door een tackle van achteren. Sennaroğlu rent richting de bal. Sennaroğlu schiet op doel. Nearchou bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Nearchou niet meer kan verder spelen. Tsopanis komt het veld opgelopen. Kouzaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sennaroğlu met een sublieme pass. Kounnas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - ΑΠΟΕΛ F.C 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 47%, ΑΠΟΕΛ F.C 53%.
1948 Pitesti - ΑΠΟΕΛ F.C 3:2