Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panathinaikos Xylotymbou FC ashimos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Kezos passt de bal in één keer door. Xatzikonstanti probeert de bal aan de voet te houden. Miltiadous speelt de bal door. Yoldaş is nu in balbezit. Yoldaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos Xylotymbou FC - ashimos 0:1

33e minuut.
Kezos speelt de bal door. Miltiadous is nu in balbezit. Yoldaş rent richting de bal. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Shialis speelt de bal door. Xatzikonstanti is nu in balbezit. Çalıcıoğlu begaat een overtreding. Çalıcıoğlu krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Dereseven trapt de bal weg van het doel. Özgür kopt de bal weg. Başyiğit probeert de bal aan de voet te houden. Koronides rent richting de bal. Koronides schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos Xylotymbou FC 56%, ashimos 44%.
Panathinaikos Xylotymbou FC - ashimos 0:1

47e minuut.
Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous passt de bal in één keer door. Sertkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaş verovert de bal door een tackle van achteren. Yoldaş haalt uit met een fantastische trap. Raşit bokst de bal weg.

54e minuut.
Prillos met een sublieme pass. Koronides is nu in balbezit. Miltiadous rent richting de bal. Ampelakos rent richting de bal. Ampelakos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panathinaikos Xylotymbou FC - ashimos 1:1

62e minuut.
Pantelides rent richting de bal. Pantelides schiet op doel. Bayram probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çalıcıoğlu neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Koronides is nu in balbezit. Paal! Koronides is nu in balbezit. Koronides draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos Xylotymbou FC - ashimos 2:1

90e minuut.
Xatzikonstanti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Doratlı de bal. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaş verovert de bal door een tackle van achteren. Yoldaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos Xylotymbou FC 61%, ashimos 39%.
Panathinaikos Xylotymbou FC - ashimos 2:1