Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panathinaikos Xylotymbou FC 1948 Pitesti
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Özgür rent richting de bal. Koudas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özgür raakt geblesseerd tijdens het duel. Hadjivasiliou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koronides rent richting de bal. Tüzünkan is nu in balbezit. Koronides onderschept slim de pass. Koronides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ampelakos passt de bal met de wreef. Sigrasitis rent richting de bal. Sigrasitis passt de bal in één keer door. Koudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudas schiet op doel. Raşit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Çağra met de inworp. Pantziaras bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ampelakos. Ampelakos krijgt een gele kaart. Pantziaras raakt geblesseerd tijdens het duel. Pantziaras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hadjivasiliou verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sigrasitis. Hadjivasiliou raakt geblesseerd tijdens het duel. Sertkan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koronides rent richting de bal. Koronides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos Xylotymbou FC - 1948 Pitesti 1:0

37e minuut.
Hadjivasiliou passt de bal zonder na te denken. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides passt de bal met de wreef. Koronides is nu in balbezit. Koronides draait met de bal, schiet en ... Tsopanis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos Xylotymbou FC 58%, 1948 Pitesti 42%.
Panathinaikos Xylotymbou FC - 1948 Pitesti 1:0

59e minuut.
Aggelides geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çalıcıoğlu met de inworp. Ampelakos is nu in balbezit. Ampelakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gilanlıoğlu met een sublieme pass. Sigrasitis rent richting de bal. Sigrasitis passt de bal in één keer door. Koudas rent richting de bal. Koudas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Prillos heeft problemen om de bal te vangen. Sigrasitis is nu in balbezit. Sigrasitis met een sublieme pass. Koudas rent richting de bal. Koudas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panathinaikos Xylotymbou FC - 1948 Pitesti 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos Xylotymbou FC 46%, 1948 Pitesti 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panathinaikos Xylotymbou FC - 1948 Pitesti 1:1