Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1948 Pitesti Panathinaikos Xylotymbou FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Genagritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Genagritis passt de bal in één keer door. Aggelides rent richting de bal. Koronides onderschept slim de pass. Koronides draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - Panathinaikos Xylotymbou FC 0:1

13e minuut.
Pantziaras is nu in balbezit. Ampelakos begaat een overtreding. Pantziaras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pantziaras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Özgür is nu in balbezit. Koudas verovert de bal door een tackle van achteren. Koudas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1948 Pitesti - Panathinaikos Xylotymbou FC 1:1

16e minuut.
Tüzünkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünkan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sertkan de bal onder controle te krijgen. Koudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudas draait met de bal, schiet en ... Raşit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mavros is nu in balbezit. Mavros geeft de bal voor. Özgür heeft problemen om de bal te vangen. Çağra bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Prillos rent richting de bal. Prillos geeft een lange en hoge pass. Daar is Aggelides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koronides rent richting de bal. Koronides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Prillos verovert de bal door een tackle van achteren. Ampelakos rent richting de bal. Ampelakos probeert naar een medespeler te passen. Koronides bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Koudas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sigrasitis de bal onder controle te krijgen. Sertkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudas onderschept slim de pass. Koudas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 55%, Panathinaikos Xylotymbou FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1948 Pitesti - Panathinaikos Xylotymbou FC 1:1

47e minuut.
Tüzünkan onderschept slim de pass. Koronides verovert de bal door een tackle van achteren. Pantziaras rent richting de bal. Ampelakos verovert de bal door een tackle van achteren. Ampelakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pantziaras is nu in balbezit. Pantziaras geeft een lange en hoge pass. Koudas rent richting de bal. Koudas schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Sertkan geeft de bal voor. Pantelides kopt de bal weg. Gilanlıoğlu rent richting de bal. Koronides verovert de bal door een tackle van achteren. Koronides draait met de bal, schiet en ... Nearchou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - Panathinaikos Xylotymbou FC 1:2

69e minuut.
Prillos rent richting de bal. Tüzünkan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prillos. Prillos krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Hadjivasiliou geeft een hoge lob. Inworp. Çağra met een snelle inworp. Sigrasitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigrasitis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ampelakos is nu in balbezit. Gilanlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjivasiliou probeert naar een medespeler te passen. Koudas is nu in balbezit. Koudas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 48%, Panathinaikos Xylotymbou FC 52%.
1948 Pitesti - Panathinaikos Xylotymbou FC 1:2