Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omonoiakka shilla kombo fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Doğrusöz verovert de bal door een tackle van achteren. Athanatos verovert de bal door een tackle van achteren. Athanatos speelt de bal door. Pontzios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontzios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Hadjiloizou onderschept slim de pass. Petsas onderschept slim de pass. Hadjiloukas is nu in balbezit. Siailis is nu in balbezit. Siailis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
omonoiakka shilla - kombo fc 1:0

11e minuut.
Petsas met een sublieme pass. Kadri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siailis. Siailis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Athanatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğrusöz onderschept slim de pass. Kadri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadri krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Hadjiloizou speelt de bal door. Siailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis verovert de bal door een tackle van achteren. Siailis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
omonoiakka shilla - kombo fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoiakka shilla 49%, kombo fc 51%.
omonoiakka shilla - kombo fc 2:0

52e minuut.
Kakoyiannis met een snelle inworp. Doğrusöz rent richting de bal. Doğrusöz geeft een lange en hoge pass. Avraamides geeft een hoge lob. Gavalas kopt de bal weg. Nailer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Doğrusöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontzios is nu in balbezit. Pontzios draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
omonoiakka shilla - kombo fc 2:1

58e minuut.
Hadjiloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petsas verovert de bal door een tackle van achteren. Siailis onderschept slim de pass. Siailis haalt uit met een fantastische trap. Partasides probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

82e minuut.
Avraamides speelt de bal door. Kadri heeft problemen om de bal te vangen. Kadri probeert naar een medespeler te passen. Pontzios is nu in balbezit. Pontzios haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Başyiğit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ertuğruloğlu met een snelle inworp. Athanatos is nu in balbezit. Athanatos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Başyiğit geeft de bal voor. Pontzios bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Başyiğit zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Başyiğit naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoiakka shilla 51%, kombo fc 49%.
omonoiakka shilla - kombo fc 2:1