Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1948 Pitesti wawa123
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Kadri rent richting de bal. Sigrasitis verovert de bal door een tackle van achteren. Sigrasitis met een sublieme pass. Koudas is nu in balbezit. Koudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Çağra rent richting de bal. Çağra geeft een hoge lob. Miroğlu speelt de bal door. Eliçin rent richting de bal. Eliçin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pantziaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadri rent richting de bal. Kadri met een sublieme pass. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tüzünkan geeft een lange en hoge pass. Soytaç geeft een lange en hoge pass. Gennadiou rent richting de bal. Gennadiou geeft een lange en hoge pass. Tsopanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - wawa123 0:1

38e minuut.
Tekgümüş trapt de bal weg van het doel. Tüzünkan kopt de bal weg. Hadjiaros controleert de bal met de borst. Koudas is nu in balbezit. Koudas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Mavros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çağra heeft problemen om de bal te vangen. Koudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigrasitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigrasitis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gilanlıoğlu is nu in balbezit. Gilanlıoğlu geeft de bal voor. Tüzünkan is nu in balbezit. Oraloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 61%, wawa123 39%.
1948 Pitesti - wawa123 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sergen met een snelle inworp. Daar is Eliçin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigrasitis is nu in balbezit. Sigrasitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1948 Pitesti - wawa123 1:1

52e minuut.
Oraloğlu is nu in balbezit. Kadri is nu in balbezit. Kadri passt de bal met de wreef. Poyadjis is nu in balbezit. Poyadjis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Tsopanis met een harde bal richting middenveld. Sigrasitis kopt de bal weg. Klungelig pakt Hadjiaros de bal. Koudas is nu in balbezit. Koudas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Şahinoğlu rent richting de bal. Tüzünkan onderschept slim de pass. Tüzünkan passt de bal met de wreef. Sigrasitis is nu in balbezit. Sigrasitis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
1948 Pitesti - wawa123 2:1

64e minuut.
Genagritis kopt de bal weg. Pantziaras kan de bal niet met de borst controleren. Oraloğlu is nu in balbezit. Kadri is nu in balbezit. Kadri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tüzünkan verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzünkan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hadjiaros de bal onder controle te krijgen. Koudas is nu in balbezit. Koudas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kadri met een sublieme pass. Pantziaras is nu in balbezit. Pantziaras probeert naar een medespeler te passen. Koudas is nu in balbezit. Koudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1948 Pitesti 42%, wawa123 58%.
1948 Pitesti - wawa123 2:1