Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kombo fc ΑΠΟΕΛ F.C
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Iosifides speelt de bal door. Kadri rent richting de bal. Kadri geeft een hoge lob. Zaim rent richting de bal. Zaim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ertuğruloğlu onderschept slim de pass. Xiouroupas heeft problemen om de bal te vangen. Ertuğruloğlu rent richting de bal. Xiouroupas is nu in balbezit. Xiouroupas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kombo fc - ΑΠΟΕΛ F.C 1:0

33e minuut.
Inworp. Kakoyiannis met een snelle inworp. Xiouroupas is nu in balbezit. Xiouroupas draait met de bal, schiet en ... Ertuğruloğlu kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Partasides geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iosifides zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sennaroğlu rent richting de bal. Sennaroğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kombo fc 45%, ΑΠΟΕΛ F.C 55%.
kombo fc - ΑΠΟΕΛ F.C 1:0

51e minuut.
Kadri passt de bal met de wreef. Avraamides bereikt de bal nog maar net als eerste. Avraamides speelt de bal door. Kakoyiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakoyiannis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Partasides geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iosifides met de inworp. Sennaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Sennaroğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zaim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pontzios komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kadri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sennaroğlu. Kadri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petsas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Morfis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontzios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontzios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kombo fc - ΑΠΟΕΛ F.C 2:0

75e minuut.
Morfis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kakoyiannis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiouroupas is nu in balbezit. Xiouroupas met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Skapoullis trapt de bal weg. Pontzios kopt de bal weg. Xiouroupas rent richting de bal. Xiouroupas schiet op doel. Morfis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Xiouroupas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Athanatos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kombo fc 35%, ΑΠΟΕΛ F.C 65%.
kombo fc - ΑΠΟΕΛ F.C 2:0