Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ashimos omonoiakka shilla
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Emin Kaptan passt de bal zonder na te denken. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Exadaktilos maakt een afschuwelijke overtreding. Exadaktilos krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Athanasiou maakt een snoekduik en kopt de bal. Gavalas is nu in balbezit. Panagides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panagides krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Emin Kaptan rent richting de bal. Emin Kaptan passt de bal zonder na te denken. Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Başyiğit de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ashimos - omonoiakka shilla 1:0

23e minuut.
Doğrusöz speelt de bal door. Emin Kaptan is nu in balbezit. Miltiadous speelt de bal door. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ashimos - omonoiakka shilla 2:0

24e minuut.
Siailis met een sublieme pass. Klungelig pakt Hadjiloukas de bal. Siailis is nu in balbezit. Hadjiloukas is nu in balbezit. Hadjiloukas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nailer trapt de bal weg. Hadjiloukas kopt de bal weg. Kantzilieris probeert de bal aan de voet te houden. Siailis rent richting de bal. Siailis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Emin Kaptan met een sublieme pass. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit met een sublieme pass. Athanasiou rent richting de bal. Athanasiou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ashimos - omonoiakka shilla 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ashimos 38%, omonoiakka shilla 62%.
ashimos - omonoiakka shilla 3:0

47e minuut.
Siailis rent richting de bal. Kantzilieris onderschept slim de pass. Hadjiloukas is nu in balbezit. Siailis is nu in balbezit. Siailis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Miltiadous speelt de bal door. Emin Kaptan probeert naar een medespeler te passen. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou haalt uit met een fantastische trap. Nailer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Başyiğit geeft de bal voor. Inworp. Kontolefteros met een snelle inworp. Miltiadous is nu in balbezit. Miltiadous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Exadaktilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Exadaktilos geeft een lange en hoge pass. Bayram bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis verovert de bal door een tackle van achteren. Siailis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Kontolefteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Exadaktilos is nu in balbezit. Miltiadous onderschept slim de pass. Miltiadous geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kantzilieris rent richting de bal. Kantzilieris passt de bal zonder na te denken. Daar is Bayram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siailis is nu in balbezit. Siailis draait met de bal, schiet en ... Dereseven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ashimos - omonoiakka shilla 3:1

84e minuut.
Hadjiloizou onderschept slim de pass. Hadjiloizou speelt de bal door. Bayram rent richting de bal. Siailis onderschept slim de pass. Siailis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ashimos 49%, omonoiakka shilla 51%.
ashimos - omonoiakka shilla 3:1