Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panathinaikos Xylotymbou FC omonoiakka shilla
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Tonguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelides probeert naar een medespeler te passen. Koronides is nu in balbezit. Koronides haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Shialis geeft de bal voor. Daar is Koronides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavalas is nu in balbezit. Koronides onderschept slim de pass. Koronides schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ampelakos is nu in balbezit. Ierodiakonou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierodiakonou speelt de bal door. Koronides bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronides schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koronides bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronides draait met de bal, schiet en ... Nailer bokst de bal weg. Paal!

34e minuut.
Daar is Tonguz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ampelakos is nu in balbezit. Exadaktilos probeert naar een medespeler te passen. Siailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Exadaktilos is nu in balbezit. Hadjivasiliou onderschept slim de pass. Hadjivasiliou geeft de bal voor. Koronides is nu in balbezit. Koronides draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos Xylotymbou FC 50%, omonoiakka shilla 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panathinaikos Xylotymbou FC - omonoiakka shilla 0:0

46e minuut.
Siailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjivasiliou met een sublieme pass. Hadjiloukas is nu in balbezit. Hadjiloukas haalt uit met een fantastische trap. Raşit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos Xylotymbou FC - omonoiakka shilla 0:1

55e minuut.
Ierodiakonou is nu in balbezit. Ierodiakonou speelt de bal door. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronides onderschept slim de pass. Koronides haalt uit met een fantastische trap. Nailer bokst de bal weg.

71e minuut.
Çalıcıoğlu geeft een hoge lob. Başyiğit kopt de bal weg. Gavalas is nu in balbezit. Koronides verovert de bal door een tackle van achteren. Koronides draait met de bal, schiet en ... Nailer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hadjivasiliou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parpas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gavalas passt de bal zonder na te denken. Siailis rent richting de bal. Parpas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parpas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Gavalas is nu in balbezit. Gavalas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çalıcıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ampelakos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos Xylotymbou FC 42%, omonoiakka shilla 58%.
Panathinaikos Xylotymbou FC - omonoiakka shilla 0:1