Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omonoiakka shilla Panathinaikos Xylotymbou FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Prillos met een sublieme pass. Doğrusöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ampelakos zijn tegenspeler op de grond. Ampelakos krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kalimeras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalimeras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Doratlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siailis rent richting de bal. Siailis schiet op doel. Raşit bokst de bal weg. Sertkan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
omonoiakka shilla - Panathinaikos Xylotymbou FC 1:0

16e minuut.
Kalimeras geeft de bal voor. Sertkan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siailis. Siailis krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Doğrusöz is nu in balbezit. Prillos verovert de bal door een tackle van achteren. Prillos passt de bal met de wreef. Koronides bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronides schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Çağırgan is nu in balbezit. Çağırgan probeert naar een medespeler te passen. Koronides is nu in balbezit. Koronides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
omonoiakka shilla - Panathinaikos Xylotymbou FC 1:1

27e minuut.
Özgür geeft een lange en hoge pass. Inworp. Damianou met de inworp. Hadjiloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiloukas draait met de bal, schiet en ... Raşit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
omonoiakka shilla - Panathinaikos Xylotymbou FC 2:1

41e minuut.
Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Tonguz kopt de bal weg. Ampelakos is nu in balbezit. Ampelakos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kalimeras de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoiakka shilla 51%, Panathinaikos Xylotymbou FC 49%.
omonoiakka shilla - Panathinaikos Xylotymbou FC 2:1

69e minuut.
Damianou is nu in balbezit. Damianou geeft een hoge lob. Doratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis verovert de bal door een tackle van achteren. Siailis schiet op doel. Raşit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoiakka shilla 52%, Panathinaikos Xylotymbou FC 48%.
omonoiakka shilla - Panathinaikos Xylotymbou FC 2:1