Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wawa123 ΑΠΟΕΛ F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Aggelides onderschept slim de pass. Aggelides geeft een hoge lob. Şahinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sennaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sennaroğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Poyadjis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kanaourides zijn tegenspeler op de grond. Poyadjis raakt geblesseerd tijdens het duel. Poyadjis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Oraloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oraloğlu schiet op doel. Frangkou bokst de bal weg.

12e minuut.
Leoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Poyadjis met de inworp. Kadri is nu in balbezit. Kadri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Iosifides onderschept slim de pass. Iosifides passt de bal zonder na te denken. Hadjiaros geeft een lange en hoge pass. Sennaroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Sennaroğlu draait met de bal, schiet en ... Tekgümüş bokst de bal weg.

33e minuut.
Oraloğlu passt de bal in één keer door. Kadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Morfis rent richting de bal. Kadri onderschept slim de pass. Kadri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Eliçin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliçin geeft een hoge lob. Soytaç kopt de bal weg. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Eliçin rent richting de bal. Sennaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sennaroğlu passt de bal met de wreef. Kounnas is nu in balbezit. Kounnas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawa123 67%, ΑΠΟΕΛ F.C 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wawa123 - ΑΠΟΕΛ F.C 0:0

51e minuut.
Sennaroğlu onderschept slim de pass. Sergen onderschept slim de pass. Eliçin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliçin geeft een lange en hoge pass. Gennadiou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gennadiou passt de bal zonder na te denken. Kadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadri speelt de bal door. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wawa123 - ΑΠΟΕΛ F.C 1:0

59e minuut.
Leoni kan de bal niet met de borst controleren. Poyadjis verovert de bal door een tackle van achteren. Poyadjis met een sublieme pass. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawa123 55%, ΑΠΟΕΛ F.C 45%.
wawa123 - ΑΠΟΕΛ F.C 1:0