Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΠΟΕΛ F.C wawa123
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Floratos geeft de bal voor. Inworp. Gennadiou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadri is nu in balbezit. Kadri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Soytaç kopt de bal weg. Kounnas heeft problemen om de bal te vangen. Christou is nu in balbezit. Kounnas onderschept slim de pass. Kounnas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Floratos geeft een lange en hoge pass. Kouzaras kopt de bal weg. Şahinoğlu controleert de bal met de borst. Sennaroğlu is nu in balbezit. Sennaroğlu draait met de bal, schiet en ... Tekgümüş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΠΟΕΛ F.C - wawa123 1:0

30e minuut.
Poyadjis rent richting de bal. Poyadjis geeft de bal voor. Şahinoğlu kopt de bal weg. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gennadiou met een snelle inworp. Kadri geeft een lange en hoge pass. Leoni verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poyadjis neemt de hoekschop. Frangkou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Eliçin onderschept slim de pass. Kadri is nu in balbezit. Kadri probeert naar een medespeler te passen. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΕΛ F.C 48%, wawa123 52%.
ΑΠΟΕΛ F.C - wawa123 1:0

76e minuut.
Kadri probeert naar een medespeler te passen. Leoni is nu in balbezit. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu draait met de bal, schiet en ... Frangkou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΑΠΟΕΛ F.C - wawa123 1:1

79e minuut.
Gennadiou kopt de bal weg. Daar is Oraloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pehlivan is nu in balbezit. Oraloğlu onderschept slim de pass. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΕΛ F.C 45%, wawa123 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΠΟΕΛ F.C - wawa123 1:1