Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΠΟΕΛ F.C Panathinaikos Xylotymbou FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Özgür is nu in balbezit. Kouzaras onderschept slim de pass. Kouzaras probeert naar een medespeler te passen. Kounnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounnas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ampelakos met een sublieme pass. Inworp. Iosifides met een snelle inworp. Sennaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sennaroğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ierodiakonou probeert naar een medespeler te passen. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos begaat een overtreding. Floratos krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kouzaras speelt de bal door. Doratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounnas onderschept slim de pass. Sennaroğlu is nu in balbezit. Sennaroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΠΟΕΛ F.C - Panathinaikos Xylotymbou FC 1:0

16e minuut.
Koronides met een sublieme pass. Kouzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouzaras met een sublieme pass. Kounnas rent richting de bal. Kounnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΠΟΕΛ F.C - Panathinaikos Xylotymbou FC 2:0

24e minuut.
Ampelakos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aggelides de bal. Pantelides onderschept slim de pass. Pantelides draait met de bal, schiet en ... Frangkou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΠΟΕΛ F.C - Panathinaikos Xylotymbou FC 2:1

29e minuut.
Klungelig pakt Kouzaras de bal. Parpas rent richting de bal. Kouzaras begaat een overtreding. Kouzaras krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Aggelides geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantelides met een snelle inworp. Ampelakos is nu in balbezit. Ampelakos geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΑΠΟΕΛ F.C - Panathinaikos Xylotymbou FC 2:2

41e minuut.
Parpas speelt de bal door. Ampelakos rent richting de bal. Koronides is nu in balbezit. Koronides haalt uit met een fantastische trap. Leoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΕΛ F.C 52%, Panathinaikos Xylotymbou FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΠΟΕΛ F.C - Panathinaikos Xylotymbou FC 2:2

50e minuut.
Ierodiakonou passt de bal met de wreef. Kanaourides bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanaourides passt de bal in één keer door. Parpas is nu in balbezit. Parpas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Iosifides rent richting de bal. Iosifides geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parpas de bal. Sennaroğlu rent richting de bal. Sennaroğlu geeft een lange en hoge pass. Raşit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floratos met een snelle inworp. Pehlivan speelt de bal door. Kounnas is nu in balbezit. Kounnas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pantelides passt de bal met de wreef. Koronides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronides verovert de bal door een tackle van achteren. Koronides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Parpas probeert naar een medespeler te passen. Ampelakos is nu in balbezit. Leoni rent richting de bal. Ampelakos onderschept slim de pass. Ampelakos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sennaroğlu is nu in balbezit. Kounnas is nu in balbezit. Ierodiakonou begaat een overtreding. Kounnas raakt geblesseerd tijdens het duel. Sennaroğlu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Koronides speelt de bal door. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floratos begaat een overtreding. Floratos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Çalıcıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çalıcıoğlu met een snel genomen vrije trap. Leoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanaourides de bal. Pantelides rent richting de bal. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΕΛ F.C 55%, Panathinaikos Xylotymbou FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΠΟΕΛ F.C - Panathinaikos Xylotymbou FC 2:2