Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wawa123 omonoiakka shilla
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Eliçin passt de bal zonder na te denken. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Exadaktilos zijn tegenspeler op de grond. Exadaktilos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Şahinoğlu rent richting de bal. Hadjiloukas verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjiloukas passt de bal met de wreef. Damianou is nu in balbezit. Damianou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawa123 44%, omonoiakka shilla 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wawa123 - omonoiakka shilla 0:0

56e minuut.
Poyadjis heeft problemen om de bal te vangen. Poyadjis met een sublieme pass. Tonguz rent richting de bal. Poyadjis onderschept slim de pass. Poyadjis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kadri onderschept slim de pass. Kadri speelt de bal door. Şahinoğlu met een sublieme pass. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wawa123 - omonoiakka shilla 1:0

81e minuut.
Eliçin met een snelle inworp. Damianou rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sergen. Damianou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Daar is Eliçin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadjiloukas onderschept slim de pass. Hadjiloukas probeert naar een medespeler te passen. Siailis is nu in balbezit. Siailis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawa123 43%, omonoiakka shilla 57%.
wawa123 - omonoiakka shilla 1:0