Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kombo fc aied
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Xiouroupas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Partasides de bal. Çağdal is nu in balbezit. Yiolitis rent richting de bal. Yiolitis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Avraamides met een snelle inworp. Petsas is nu in balbezit. Fotiou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fotiou krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiolitis verovert de bal door een tackle van achteren. Yiolitis met een sublieme pass. Çağdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdal schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Zaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrim verovert de bal door een tackle van achteren. Devrim geeft de bal voor. Çağdal probeert de bal met de borst te controleren. Çağdal schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kombo fc 68%, aied 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kombo fc - aied 0:0

49e minuut.
Emre probeert naar een medespeler te passen. Petsas is nu in balbezit. Yiolitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yiolitis krijgt een gele kaart. Petsas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Petsas kan niet meer verder spelen. Athanatos komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Yiolitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avraamides is nu in balbezit. Yiolitis begaat een overtreding. Yiolitis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Avraamides wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

73e minuut.
Çağdal is nu in balbezit. Athanatos onderschept slim de pass. Athanatos met een sublieme pass. Zaim is nu in balbezit. Zaim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kombo fc 38%, aied 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kombo fc - aied 0:0