Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ashimos 1948 Pitesti
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Athanasiou heeft problemen om de bal te vangen. Athanasiou passt de bal met de wreef. Xatzikonstanti is nu in balbezit. Koudas onderschept slim de pass. Koudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Genagritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontolefteros rent richting de bal. Kontolefteros passt de bal zonder na te denken. Miltiadous is nu in balbezit. Miltiadous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ashimos - 1948 Pitesti 1:0

11e minuut.
Emin Kaptan onderschept slim de pass. Emin Kaptan met een sublieme pass. Daar is Athanasiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Miroğlu rent richting de bal. Athanasiou onderschept slim de pass. Tüzünkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasiou schiet op doel. Nearchou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mavros met een snelle inworp. Klungelig pakt Miltiadous de bal. Miltiadous probeert naar een medespeler te passen. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Panagides is nu in balbezit. Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous met een sublieme pass. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ashimos 53%, 1948 Pitesti 47%.
ashimos - 1948 Pitesti 1:0

48e minuut.
Koudas passt de bal in één keer door. Mavros is nu in balbezit. Mavros met een sublieme pass. Çağra bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Aggelides geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panagides met een snelle inworp. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Sigrasitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigrasitis geeft de bal voor. Başyiğit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koudas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panagides zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tüzünkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous onderschept slim de pass. Miltiadous schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ashimos - 1948 Pitesti 2:0

89e minuut.
Panagides geeft een lange en hoge pass. Athanasiou heeft problemen om de bal te vangen. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou rent richting de bal. Athanasiou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ashimos 39%, 1948 Pitesti 61%.
ashimos - 1948 Pitesti 2:0