Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ولاد العم EL AHLI
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Abdul-Aliyy met een sublieme pass. El-Sadat rent richting de bal. Hany rent richting de bal. Badr al Din rent richting de bal. Badr al Din draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Waleed met een sublieme pass. Abdul-Aliyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Noori onderschept slim de pass. Homus bereikt de bal nog maar net als eerste. Homus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Homus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noori rent richting de bal. Homus rent richting de bal. Noori rent richting de bal. Noori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ghassan met de inworp. Salem probeert de bal met de borst te controleren. Salem passt de bal met de wreef. Homus bereikt de bal nog maar net als eerste. Homus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nasih geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samaha met de inworp. Noori bereikt de bal nog maar net als eerste. Noori geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Salem kopt de bal weg. Abdul-Aliyy heeft problemen om de bal te vangen. Noori probeert naar een medespeler te passen. Homus rent richting de bal. Homus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Samaha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noori de bal. Noori met een sublieme pass. Homus bereikt de bal nog maar net als eerste. Homus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Badr al Din is nu in balbezit. Badr al Din probeert naar een medespeler te passen. Reda rent richting de bal. El-Sadat onderschept slim de pass. El-Sadat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ولاد العم 55%, EL AHLI 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ولاد العم - EL AHLI 0:0

46e minuut.
Badr al Din met een sublieme pass. Daar is El-Sadat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noori verovert de bal door een tackle van achteren. Noori haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Salem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arafat komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Noori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdul-Aliyy. Noori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hany zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ghassan is nu in balbezit. Ghassan geeft een hoge lob. Marwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Hany is nu in balbezit. Waleed is nu in balbezit. Hany tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waleed raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Waleed kan niet meer verder spelen. Mizo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Doeltrap. Nabil met een harde bal richting middenveld. Mizo rent richting de bal. Noori verovert de bal door een tackle van achteren. Noori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ولاد العم - EL AHLI 1:0

83e minuut.
Ghassan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Abd El-Rahim met een harde bal richting middenveld. El-Sadat is nu in balbezit. El-Sadat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ولاد العم 49%, EL AHLI 51%.
ولاد العم - EL AHLI 1:0