Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Sea United ™ houda eltayp
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Barakah rent richting de bal. Fawzy onderschept slim de pass. Fawzy probeert naar een medespeler te passen. Mohammed Labib rent richting de bal. Mohammed Labib schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Barakah passt de bal zonder na te denken. Ibrahim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gad. Ibrahim raakt geblesseerd tijdens het duel. Mebeed zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Farid onderschept slim de pass. Bayoumi is nu in balbezit. Bayoumi geeft een lange en hoge pass. Kabnoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabnoury schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shohdy met een sublieme pass. Farid kopt de bal weg. Rashed kan de bal niet met de borst controleren. Rashed schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Sea United ™ 54%, houda eltayp 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Sea United ™ - houda eltayp 0:0

46e minuut.
Zuhair rent richting de bal. Nasih onderschept slim de pass. Nasih met een sublieme pass. Fawzy rent richting de bal. Fawzy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bayoumi is nu in balbezit. Farid verovert de bal door een tackle van achteren. Al Domany heeft problemen om de bal te vangen. Rashed rent richting de bal. Rashed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wahed bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahed geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mebeed de bal. Rashed bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Sea United ™ - houda eltayp 1:0

76e minuut.
Rashed is nu in balbezit. El-Eskandarany rent richting de bal. Rashed verovert de bal door een tackle van achteren. Rashed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Sea United ™ - houda eltayp 2:0

82e minuut.
Marid onderschept slim de pass. Marid geeft de bal voor. Mohammed Labib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed Labib schiet op doel. Heshmat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Sea United ™ - houda eltayp 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Sea United ™ 55%, houda eltayp 45%.
Red Sea United ™ - houda eltayp 2:1