Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL AHLI EL Ahaly
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Yazeed de bal. Omran onderschept slim de pass. Issam is nu in balbezit. Omran rent richting de bal. Omran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Fadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Aliyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Aliyy passt de bal in één keer door. Yazeed bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazeed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Omran is nu in balbezit. Ossama Nabih bereikt de bal nog maar net als eerste. Omran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossama Nabih bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossama Nabih met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosny passt de bal met de wreef. Issam rent richting de bal. Issam schiet op doel. Marwan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Abd El-Rahim onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yushua zal de hoekschop nemen. Muhtadi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hosny de bal onder controle te krijgen. Hosny geeft de bal voor. Issam krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hosny kopt de bal weg. Issam is nu in balbezit. Fadi is nu in balbezit. Issam onderschept slim de pass. Issam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Waleed de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yushua met een snelle inworp. Omran bereikt de bal nog maar net als eerste. Omran geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Abd El-Rahim geeft de bal voor. Inworp. Muhtadi met een snelle inworp. Omran bereikt de bal nog maar net als eerste. Omran geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Harun al Rachid geeft een hoge lob. Ossama Nabih is nu in balbezit. Abdul-Aliyy onderschept slim de pass. Ameer rent richting de bal. Ameer schiet op doel. Abdul-Azim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Al-Mnoufy zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Karam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yazeed rent richting de bal. Yazeed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL AHLI - EL Ahaly 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL AHLI 67%, EL Ahaly 33%.
EL AHLI - EL Ahaly 1:0

55e minuut.
Abd El-Khalek rent richting de bal. Abd El-Khalek geeft de bal voor. Nasih bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosny verovert de bal door een tackle van achteren. Hosny geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Motaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ameer heeft problemen om de bal te vangen. Ameer haalt uit met een fantastische trap. Al-Mnoufy is nu in balbezit. Al-Mnoufy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Issam is nu in balbezit. Issam schiet op doel. Abd El-Rahim heeft problemen om de bal te vangen. Omran is nu in balbezit. Omran schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EL AHLI - EL Ahaly 1:1

69e minuut.
Omran geeft een hoge lob. Yushua speelt de bal door. Daar is Waleed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Issam is nu in balbezit. Issam draait met de bal, schiet en ... Marwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ameer is nu in balbezit. Hosny rent richting de bal. Hosny probeert naar een medespeler te passen. Omran bereikt de bal nog maar net als eerste. Omran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL AHLI 59%, EL Ahaly 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EL AHLI - EL Ahaly 1:1