Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Sea United ™ ELZAMELK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Mekkawy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abou-Kaf met de inworp. Qutuz rent richting de bal. Qutuz geeft een hoge lob. Heshmat bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Burhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Sea United ™ - ELZAMELK 0:1

11e minuut.
Zuhair speelt de bal door. Klungelig pakt Barakah de bal. Noah onderschept slim de pass. Qutuz rent richting de bal. Qutuz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Younes met een snelle inworp. Barakah is nu in balbezit. Qutuz onderschept slim de pass. Qutuz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rashed haalt uit met een fantastische trap. Kabnoury rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kabnoury neemt de hoekschop. Gad heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gad is nu in balbezit. Gad speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Qutuz de bal onder controle te krijgen. Burhan rent richting de bal. Burhan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Sea United ™ 61%, ELZAMELK 39%.
Red Sea United ™ - ELZAMELK 0:1

48e minuut.
Nouh is nu in balbezit. Nouh geeft de bal voor. Farid kopt de bal weg. Rashed bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashed schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kadeen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabnoury met een snelle inworp. Al Domany rent richting de bal. Al Domany geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Uthman de bal. Uthman probeert naar een medespeler te passen. Mekkawy is nu in balbezit. Burhan verovert de bal door een tackle van achteren. Burhan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Younes met een sublieme pass. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz met een sublieme pass. Burhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gad bereikt de bal nog maar net als eerste. Younes onderschept slim de pass. Younes speelt de bal door. Burhan rent richting de bal. Burhan haalt uit met een fantastische trap. Heshmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Uthman kopt de bal weg. Qutuz rent richting de bal. Qutuz passt de bal met de wreef. Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthman schiet op doel. Paal! Heshmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Noah is nu in balbezit. Al Domany bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Domany passt de bal met de wreef. Rashed rent richting de bal. Rashed schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Sea United ™ 51%, ELZAMELK 49%.
Red Sea United ™ - ELZAMELK 0:1