Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL Ahaly ولاد العم
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hanbal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shdeed met een sublieme pass. Yushua rent richting de bal. Yushua geeft een hoge lob. Daar is Reda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Shdeed passt de bal in één keer door. Muhtadi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanbal. Hanbal krijgt een gele kaart. Muhtadi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hosny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Issam bereikt de bal nog maar net als eerste. Issam haalt uit met een fantastische trap. Nabil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Ahaly - ولاد العم 1:0

10e minuut.
Noori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosny verovert de bal door een tackle van achteren. Hosny geeft een hoge lob. Muhtadi is nu in balbezit. Muhtadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Salem is nu in balbezit. Omran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salem zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Homus heeft problemen om de bal te vangen. Hanbal is nu in balbezit. Noori verovert de bal door een tackle van achteren. Noori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hany passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Omran de bal. Omran passt de bal met de wreef. Issam heeft problemen om de bal te vangen. Issam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Omran kopt de bal weg. Klungelig pakt Reda de bal. Omran rent richting de bal. Omran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Ahaly - ولاد العم 2:0

25e minuut.
Omran passt de bal zonder na te denken. Yushua is nu in balbezit. Yushua speelt de bal door. Issam rent richting de bal. Issam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nabil trapt de bal weg van het doel. Hanbal kopt de bal weg. Omran bereikt de bal nog maar net als eerste. Omran geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Muhtadi is nu in balbezit. Muhtadi geeft de bal voor. Salem heeft problemen om de bal te vangen. Omran bereikt de bal nog maar net als eerste. Omran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hosny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harun al Rachid bereikt de bal nog maar net als eerste. Harun al Rachid speelt de bal door. Issam rent richting de bal. Issam schiet op doel. Nabil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Ahaly 44%, ولاد العم 56%.
EL Ahaly - ولاد العم 2:0

68e minuut.
Muhtadi geeft de bal voor. Klungelig pakt El-Shahhat de bal. Issam bereikt de bal nog maar net als eerste. Issam schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wael de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Wael geeft een hoge lob. Yushua geeft de bal voor. Hanbal rent richting de bal. Issam bereikt de bal nog maar net als eerste. Issam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Ahaly 37%, ولاد العم 63%.
EL Ahaly - ولاد العم 2:0