Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL AHLY 38 noor alaa mohamed
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Abd El-Ghane geeft de bal voor. Adawyya is nu in balbezit. Aladdin verovert de bal door een tackle van achteren. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Nasir al Din is nu in balbezit. Adawyya onderschept slim de pass. Adawyya speelt de bal door. Kadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kadin met een sublieme pass. Amgad is nu in balbezit. Amgad passt de bal zonder na te denken. Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Akram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Murtadi kopt de bal weg. Amgad met een sublieme pass. Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Akram haalt uit met een fantastische trap. Abdel Reheem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLY 38 - noor alaa mohamed 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL AHLY 38 64%, noor alaa mohamed 36%.
AL AHLY 38 - noor alaa mohamed 0:1

70e minuut.
Shaheen probeert naar een medespeler te passen. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din passt de bal met de wreef. Aladdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aladdin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Azzam is nu in balbezit. Abd El-Ghane verovert de bal door een tackle van achteren. Nader speelt de bal door. Klungelig pakt Nasir al Din de bal. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Adawyya verovert de bal door een tackle van achteren. Adawyya passt de bal met de wreef. Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Akram draait met de bal, schiet en ... Abdel Reheem probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLY 38 - noor alaa mohamed 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL AHLY 38 51%, noor alaa mohamed 49%.
AL AHLY 38 - noor alaa mohamed 0:2