Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sorciers Nerveux the Allstars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Joubert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Felgen. Joubert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simons zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Desreumaux probeert de bal aan de voet te houden. Deville bereikt de bal nog maar net als eerste. Deville haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sorciers Nerveux - the Allstars 1:0

13e minuut.
Almeida met een sublieme pass. Als probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zeimet de bal. Mutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vanacker passt de bal in één keer door. Mutsch rent richting de bal. Bellion is nu in balbezit. Mutsch onderschept slim de pass. Mutsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tinant met een harde bal richting middenveld. Daar is Joseph, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felgen probeert naar een medespeler te passen. Mutsch is nu in balbezit. Mutsch haalt uit met een fantastische trap. Tinant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bauer rent richting de bal. Joseph is nu in balbezit. Bauer rent richting de bal. Joseph verovert de bal door een tackle van achteren. Joseph schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Joubert onderschept slim de pass. Joubert met een sublieme pass. Daar is Cillien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joseph is nu in balbezit. Joseph schiet op doel. Bauler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sorciers Nerveux 53%, the Allstars 47%.
Sorciers Nerveux - the Allstars 1:0

46e minuut.
Felgen passt de bal zonder na te denken. Cillien is nu in balbezit. Cillien met een sublieme pass. Mutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sorciers Nerveux - the Allstars 1:1

47e minuut.
Simons rent richting de bal. Mutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simons. Mutsch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vanacker komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vanacker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Welscher met de inworp. Klungelig pakt Joseph de bal. Joseph schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cillien is nu in balbezit. Cillien passt de bal in één keer door. Als heeft problemen om de bal te vangen. Joseph is nu in balbezit. Joseph draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Almeida onderschept slim de pass. Almeida probeert naar een medespeler te passen. Michels rent richting de bal. Mutsch onderschept slim de pass. Mutsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Deville onderschept slim de pass. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Als bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph onderschept slim de pass. Joseph draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Welscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welscher geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Desreumaux de bal onder controle te krijgen. Deville is nu in balbezit. Deville draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sorciers Nerveux 30%, the Allstars 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sorciers Nerveux - the Allstars 1:1