Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sorciers Nerveux AC EVOLUTION
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Joseph is nu in balbezit. Donnen verovert de bal door een tackle van achteren. Donnen probeert naar een medespeler te passen. Lagadec is nu in balbezit. Lagadec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zeimet heeft problemen om de bal te vangen. Duchscher verovert de bal door een tackle van achteren. Joubert is nu in balbezit. Duchscher onderschept slim de pass. Duchscher probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sorciers Nerveux - AC EVOLUTION 0:1

10e minuut.
Lagadec rent richting de bal. Hans is nu in balbezit. Lagadec verovert de bal door een tackle van achteren. Goldschmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Fromont verovert de bal door een tackle van achteren. Hans is nu in balbezit. Hans passt de bal in één keer door. Toussaint bereikt de bal nog maar net als eerste. Toussaint haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Fromont probeert naar een medespeler te passen. Donnen rent richting de bal. Donnen passt de bal met de wreef. Goldschmat is nu in balbezit. Goldschmat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sorciers Nerveux - AC EVOLUTION 0:2

40e minuut.
Toussaint rent richting de bal. Donnen rent richting de bal. Joseph verovert de bal door een tackle van achteren. Joseph haalt uit met een fantastische trap. Bonert verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Joseph raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cravatte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sorciers Nerveux 50%, AC EVOLUTION 50%.
Sorciers Nerveux - AC EVOLUTION 0:2

56e minuut.
Bewing passt de bal zonder na te denken. Cravatte rent richting de bal. Fromont is nu in balbezit. Cravatte verovert de bal door een tackle van achteren. Cravatte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lagadec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeimet verovert de bal door een tackle van achteren. Zeimet speelt de bal door. Goldschmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tinant met een harde bal richting middenveld. Daar is Fromont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toussaint is nu in balbezit. Cravatte is nu in balbezit. Cravatte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Majerus rent richting de bal. Hans verovert de bal door een tackle van achteren. Hans met een sublieme pass. Toussaint bereikt de bal nog maar net als eerste. Toussaint schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bellion met een sublieme pass. Schlim probeert naar een medespeler te passen. Lagadec is nu in balbezit. Lagadec draait met de bal, schiet en ... Marcot probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tinant trapt de bal weg. Cravatte kopt de bal weg. Toussaint rent richting de bal. Toussaint draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sorciers Nerveux 46%, AC EVOLUTION 54%.
Sorciers Nerveux - AC EVOLUTION 0:2