Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
01023661654 Bayern Paco
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Krecké de bal onder controle te krijgen. Mayrisch rent richting de bal. Mayrisch met een sublieme pass. Goebbels is nu in balbezit. Goebbels haalt uit met een fantastische trap. Baddé bokst de bal weg.

7e minuut.
Biver bereikt de bal nog maar net als eerste. Biver met een sublieme pass. Junck is nu in balbezit. Lelong rent richting de bal. Lelong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Duchene met een harde bal richting middenveld. Junck kopt de bal weg. Anger rent richting de bal. Goebbels onderschept slim de pass. Goebbels haalt uit met een fantastische trap. Baddé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vieira is nu in balbezit. Vieira geeft de bal voor. Klungelig pakt Krecké de bal. Lelong rent richting de bal. Lelong draait met de bal, schiet en ... Vanacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
01023661654 - Bayern Paco 1:0

34e minuut.
Lelong rent richting de bal. Hedin verovert de bal door een tackle van achteren. Hedin probeert naar een medespeler te passen. Kruchten is nu in balbezit. Kruchten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Hunnewald geeft een hoge lob. Vieira kopt de bal weg. Anger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelong draait met de bal, schiet en ... Vanacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 01023661654 49%, Bayern Paco 51%.
01023661654 - Bayern Paco 1:0

56e minuut.
Comes geeft de bal voor. Kruchten bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruchten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruchten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hedin is nu in balbezit. Kruchten verovert de bal door een tackle van achteren. Mauro is nu in balbezit. Kruchten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruchten draait met de bal, schiet en ... Vanacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
01023661654 - Bayern Paco 2:0

71e minuut.
Hunnewald geeft een lange en hoge pass. Daar is Goebbels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michely is nu in balbezit. Goebbels onderschept slim de pass. Goebbels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Baddé trapt de bal weg van het doel. Junck kopt de bal weg. Anger rent richting de bal. Mayrisch is nu in balbezit. Mayrisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Krieps geeft een lange en hoge pass. Mayrisch heeft problemen om de bal te vangen. Anger met een sublieme pass. Biver is nu in balbezit. Biver geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Baddé bokst de bal weg. Goebbels bereikt de bal nog maar net als eerste. Goebbels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
01023661654 - Bayern Paco 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 01023661654 55%, Bayern Paco 45%.
01023661654 - Bayern Paco 2:1