Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sorciers Nerveux Bayern Paco
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bewing met een snelle inworp. Joseph is nu in balbezit. Joseph geeft een hoge lob. Deville springt en kopt de bal. Vanacker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sorciers Nerveux - Bayern Paco 1:0

10e minuut.
Junck onderschept slim de pass. Mayrisch met een sublieme pass. Goebbels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Goebbels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goebbels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mayrisch onderschept slim de pass. Mayrisch passt de bal in één keer door. Biver rent richting de bal. Biver geeft een hoge lob. Goebbels maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sorciers Nerveux - Bayern Paco 1:1

25e minuut.
Biver onderschept slim de pass. Biver met een sublieme pass. Goebbels is nu in balbezit. Goebbels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sorciers Nerveux - Bayern Paco 1:2

45e minuut.
Daar is Krieps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bewing onderschept slim de pass. Bewing probeert naar een medespeler te passen. Deville rent richting de bal. Deville schiet op doel. Vanacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sorciers Nerveux 42%, Bayern Paco 58%.
Sorciers Nerveux - Bayern Paco 1:2

50e minuut.
Zeimet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bewing is nu in balbezit. Bewing geeft een hoge lob. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vieira met een sublieme pass. Goebbels is nu in balbezit. Bellion rent richting de bal. Goebbels verovert de bal door een tackle van achteren. Goebbels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mayrisch speelt de bal door. Goebbels rent richting de bal. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Goebbels verovert de bal door een tackle van achteren. Goebbels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mayrisch kopt de bal weg. Michels controleert de bal met de borst. Goebbels bereikt de bal nog maar net als eerste. Goebbels schiet op doel. Tinant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sorciers Nerveux - Bayern Paco 1:3

75e minuut.
Mayrisch rent richting de bal. Joubert onderschept slim de pass. Joubert speelt de bal door. Goebbels rent richting de bal. Goebbels haalt uit met een fantastische trap. Tinant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goebbels bereikt de bal nog maar net als eerste. Goebbels schiet op doel. Tinant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sorciers Nerveux 46%, Bayern Paco 54%.
Sorciers Nerveux - Bayern Paco 1:3