Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC EVOLUTION Esch AC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 13.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Philippe heeft problemen om de bal te vangen. Cruchten is nu in balbezit. Philippe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Philippe krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Donnen geeft een lange en hoge pass. Amodio heeft problemen om de bal te vangen. Philippe bereikt de bal nog maar net als eerste. Philippe haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Donnen speelt de bal door. Goldschmat is nu in balbezit. Goldschmat passt de bal zonder na te denken. Lagadec rent richting de bal. Lagadec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Koos rent richting de bal. Duchscher begaat een overtreding. Koos raakt geblesseerd tijdens het duel. Lesch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Loes de bal. Philippe is nu in balbezit. Philippe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Meyer verovert de bal door een tackle van achteren. Meyer geeft de bal voor. Philippe is nu in balbezit. Daar is Philippe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philippe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC EVOLUTION 58%, Esch AC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC EVOLUTION - Esch AC 0:0

48e minuut.
Schlim bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlim geeft de bal voor. Klungelig pakt Colas de bal. Lagadec rent richting de bal. Lagadec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Philippe schiet op doel. Cruchten bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bintz zijn tegenspeler op de grond. Bintz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Schlim probeert de bal aan de voet te houden. Wilmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlim geeft de bal voor. Daar is Lagadec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagadec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC EVOLUTION - Esch AC 1:0

75e minuut.
Janker geeft de bal voor. Majerus rent richting de bal. Philippe maakt een afschuwelijke overtreding. Philippe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Koos rent richting de bal. Koos speelt de bal door. Klungelig pakt Lesch de bal. Duchscher is nu in balbezit. Duchscher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Bintz probeert naar een medespeler te passen. Amodio heeft problemen om de bal te vangen. Donnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amodio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amodio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC EVOLUTION 42%, Esch AC 58%.
AC EVOLUTION - Esch AC 1:0