Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hamid chakde
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Hammadou trapt de bal weg van het doel. Gaffari is nu in balbezit. Ardabili begaat een overtreding. Ardabili krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sotoudeh kan de bal niet met de borst controleren. Sotoudeh met een sublieme pass. Ardabili is nu in balbezit. Ardabili schiet op doel. Keren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hamid - chakde 0:1

26e minuut.
Fahmi onderschept slim de pass. Fahmi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jalmadani de bal onder controle te krijgen. Ardabili is nu in balbezit. Ardabili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sotoudeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi rent richting de bal. Sellimi geeft een lange en hoge pass. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamid 49%, chakde 51%.
hamid - chakde 0:1

79e minuut.
Nijhhuis rent richting de bal. Sabet Sabiri onderschept slim de pass. Sabet Sabiri met een sublieme pass. Al-Dosary rent richting de bal. Al-Dosary haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sotoudeh kopt de bal weg. Benabdellah rent richting de bal. Benabdellah probeert naar een medespeler te passen. Ardabili is nu in balbezit. Ardabili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rafigdoost verovert de bal door een tackle van achteren. Rafigdoost passt de bal in één keer door. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabet Sabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabet Sabiri draait met de bal, schiet en ... Hammadou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamid 52%, chakde 48%.
hamid - chakde 0:1