Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Russia FC *Esteghlal*
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Hurajah is nu in balbezit. Hurajah heeft problemen om de bal te vangen. Hurajah passt de bal zonder na te denken. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ... Juzizi bokst de bal weg.

8e minuut.
Osmyniji geeft een lange en hoge pass. Nafti heeft problemen om de bal te vangen. Nafti probeert naar een medespeler te passen. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Thagafi met de inworp. Debelle rent richting de bal. Nafti bereikt de bal nog maar net als eerste. Estilidaei verovert de bal door een tackle van achteren. Estilidaei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bahri kopt de bal weg. Inworp. Hurajah met de inworp. Nafti is nu in balbezit. Nafti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rahimi rent richting de bal. Rahimi met een sublieme pass. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ... Juzizi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Russia FC - *Esteghlal* 0:1

20e minuut.
Yazdanyar passt de bal met de wreef. Estilidaei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boussaid. Boussaid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Russia FC 48%, *Esteghlal* 52%.
Russia FC - *Esteghlal* 0:1

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Bahri de bal onder controle te krijgen. Zanjani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanjani speelt de bal door. Hurajah is nu in balbezit. Hurajah geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Russia FC - *Esteghlal* 0:2

76e minuut.
Norouzi speelt de bal door. Debelle rent richting de bal. Debelle speelt de bal door. Estilidaei is nu in balbezit. Estilidaei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Russia FC - *Esteghlal* 1:2

79e minuut.
Estilidaei passt de bal met de wreef. Thagafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi geeft de bal voor. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalabane heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Russia FC - *Esteghlal* 2:2

86e minuut.
Rubeen is nu in balbezit. Rahimi begaat een overtreding. Rubeen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yazdanyar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mahmudnizhad de bal. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Russia FC 45%, *Esteghlal* 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Russia FC - *Esteghlal* 2:2